Σχετικά με την Jobquest

Ο όμιλος εταιρειών της Creme de la Creme Human Resources δραστηριοποιείται στην αγορά επιλογής ανωτέρων - ανωτάτων στελεχών από το 1995, και έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του τόσο των εταιριών πελατών, όσο και των υποψηφίων στελεχών είναι πλέον από τις κορυφαίους οργανισμούς του χώρου. Πάντοτε μπροστά από τις εξελίξεις αλλά και έτοιμος για τις νέες απαιτήσεις στον τομέα της εργασίας προχώρησε στην ίδρυση της JOB-QUEST A.E. εταιρίας συμβούλων εργασίας, ειδικά σχεδιασμένης για τις ανάγκες των επιχειρήσεων σε χαμηλόβαθμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων.

Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι η επιτυχία των εταιριών είναι στην ικανότητα προσέλκυσης αλλά και διατήρησης του χαμηλόβαθμου προσωπικού τους, κομμάτι της εταιρίας το οποίο στις περισσότερες-εάν όχι όλες- τις περιπτώσεις, είναι η κινητήριος δύναμη τους. Οι πόροι οι οποίοι δαπανούνται για την εύρεση προσωπικού είναι τεράστιοι όταν εκείνοι συγκρίνονται με το τελικό αποτέλεσμα και την διάρκεια παραμονής των εργαζομένων στην εκάστοτε εταιρία. Η διαφήμιση, η συλλογή βιογραφικών σημειωμάτων, ο έλεγχος συστάσεων και προηγουμένων εργοδοτών, η ένταξη τους στην μισθοδοσία είτε πρόκειται για περιορισμένο χρονικό διάστημα ή για συμβάσεις αορίστου χρόνου καλούν για παροχή ουσιαστικών και αποτελεσματικών λύσεων στον τομέα των ανθρωπίνων πόρων.

Η JOB-QUEST A.E. είναι στελεχωμένη με έμπειρα και ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη τα οποία συνδυάζουν τεχνογνωσία στα αντικείμενα της Ψυχολογίας, της Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και των Εργασιακών Σχέσεων με επαγγελματική εμπειρία σε διαφόρους κλάδους της αγοράς.

Αυτή η "εξειδίκευση" μας επιτρέπει να παρακολουθούμε και να γνωρίζουμε εις βάθος και συστηματικά την κατάσταση στην ελληνική αγορά εργασίας. Να καθοδηγούμε αποτελεσματικά τους πελάτες μας (ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριότητας και μεγέθους) να κάνουν σωστές επιλογές ανθρώπινου δυναμικού. Να προσφέρουμε - με ποιότητα, συνέπεια και συνέχεια ανεξαρτήτως κόστους - διάφορες ειδικές υπηρεσίες που να ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας. Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι «Ο Κατάλληλος Ανθρωπος στην Κατάλληλη Θέση την Κατάλληλη Στιγμή». Στόχος μας δε είναι να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας με Ταχύτητα - Αποτελεσματικότητα - και Χαμηλό Κόστος.